بعضی از مواقع یک خدمت یا کالایی را می فروشید و خریدار از درگاه پی پال برای پرداخت وجه شما استفاده می کند و گاهی اوقات نیز پیش می آید که پی پال این پرداخت را تا زمانی که از طرف خریدار مطمئن نشده است، نگه می دارد. یا به اصطلاح آن تراکنش را on hold می کند. اما نگه داشتن تراکنش به این معنا نیست که خطایی از جانب شما رخ داده است بلکه دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است پرداخت ها در پی پال on hold شوند. وقتی حساب کاربری تان را در معرض ریسک بالایی قرار می دهید، ممکن است حساب تان را غیرقابل دسترس کنید.
در این مقاله قصد داریم برخی از مهم ترین دلایل معلق شدن تراکنش ها در پی پال و همچنین نحوه مدیریت تراکنش on hold پی پال را برای شما بیان کنیم. همراه ما باشید.
برخی از مهم ترین دلایل on hold شدن تراکنش ها در پی پال
1. اگر شما یک فروشنده یا یک خریدار متمایل به پرداخت با پی پال هستید به علت اینکه مدت زمان زیادی طول می کشد تا برای یک فروشنده و یا یک خریدار، یک الگوی گردش مالی خوب ایجاد شود، ممکن است تراکنش مربوط به آن ها on hold شود.
2. ممکن است شما جز آن دسته از فروشندگانی باشید که به کرّات بازخورد هایی از مشتریان داشته اید که نشانه نارضایتی آن ها بوده است.
3.پرداختی که دریافت کرده اید، ممکن است برای یک الگوی فروش غیرعادی باشد. به عنوان مثال : شما ممکن است اقلامی با ریسک بالا مانند انواع بلیط، کارت های هدیه، یا بسته های مسافرتی را به فروش برسانید. لازم به توضیح است فعالیت فروش غیرمعمول می تواند شامل : افزایش فروش، تغییر در قیمت فروش متوسط یا تغییر در مدل کسب و کار باشد. که این عوامل در کنار یکدیگر می تواند منجر به on hold شدن تراکنش ها بشود.
4. اگر شما در گذشته یک فروشنده غیر فعال بوده اید. یعنی برای مدت زمان کوتاهی چیزی نفروخته اید و بعد دوباره مجددا شروع به فروش کرده اید. در این صورت تبدیل به یک فروشنده غیر فعال شده اید.
5. اگر شما یک حساب بانکی جدید افتتاح کرده باشید. به این معنا که شما از قبل یک حساب فعال داشته اید اما به تازگی حساب تازه دیگری افتتاح کرده اید که حساب جدید شما گردش مالی خوبی ندارد.
آنچه تا به این جا برای شما عنوان کردیم شامل مهم ترین مواردی بود که باعث on hold شدن تراکنش ها می شود. در ادامه به شما آموزش خواهیم داد که چگونه می توان از به وجود آمدن این مشکل جلوگیری کرد.
اجتناب از تعلیق تراکنش ها
در حالی که هر کس در معرض خطر خرید اینترنتی با پی پال است، راه هایی برای اطمینان از اینکه این اتفاق برای شما رخ ندهد وجود دارد. بیایید در مورد بعضی از راه هایی که می توانید از پرداخت هزینه های آینده جلوگیری کنید صحبت کنیم.
نحوه مدیریت تراکنش on hold پی پال و پیشگیری از آن
1.اطلاعات مربوط به پیگیری تراکنش را با تأییدیه تحویل آن ارائه کنید. پرداخت شما باید 3 روز پس از تأیید تحویل در دسترس باشد.
2. سفارشات خود را پیگیری کنید و به سرعت با استفاده از یک سرویس تأیید ردیابی (Tracking confirmation) و تائید تحویل (Delivery confirmation) ، سریعا ارسال کنید.
3. با خریدار خود ارتباط برقرار کنید، به محض این که کالای مورد نظر خود را فروختید از رضایت مشتری خود اطمینان حاصل نمائید.
4. اقدام به وریفای پی پال خود کنید و اطلاعات مربوط به تراکنش های مالی خود را update نگه دارید.
چه زمانی به پولتان دسترسی خواهید داشت؟
اگر هیچگونه مشکلی با سفارش شما وجود نداشته باشد، می توانید پول خود را ظرف مدت 21 روز دریافت کنید. لازم به توضیح است با کمک متخصصان ما، این فرآیند را می توانید به 3 روز کاهش دهید.
عزیزان! اگر تا به حال موفق به افتتاح حساب پی پال نشده اید، می توانید این کار را به مشاوران مجرب ما در تیم تراپی بسپارید. شما می توانید از طریق تکمیل و ارسال فرم افتتاح حساب پی پال ، درخواست خود را برای ما ارسال نمائید.
افتتاح حساب پی پال
دوستان و همراهان گرامی! از این که با مطالعه مقاله نحوه مدیریت تراکنش on hold پی پال همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم. هر گونه مشکل خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید. شما می توانید از طریق چت آنلاین با همکاران ما در تیم تراپی در ارتباط باشید.