خرید با ویزا کارت و مسترکارت
در میان انواع روشهای متنوعی که برای خرید از سایتهای خارجی وجود دارد، خرید با ویزا کارت و مسترکارت یکی از رایجترین شیوههای پرداخت ارزی میباشد. به همین خاطر در این مقاله قصد داریم روش خرید با استفاده از این کارتهای اعتباری را به شما عزیزان آموزش دهیم. همراه ما باشید.
آیا خرید با ویزا کارت و مسترکارت در ایران امکانپذیر است؟
قبل از اینکه نحوه خرید با ویزا کارت و مسترکارت را به شما عزیزان آموزش دهیم، بهتر است به این موضوع بپردازیم آیا میتوان از این کارتهای اعتباری برای خرید در ایران استفاده کرد یا نه؟
جواب این سؤال مثبت است. با وجود تحریمهایی که کشور آمریکا علیه ایران اعمال کرده است، شما نه تنها قادر به خرید ویزا کارت و مسترکارت در ایران هستید، بلکه میتوانید از آنها برای خرید از سایتهای خارجی استفاده کنید.
خرید ویزا کارت و مسترکارت در ایران
همانطور که گفته شد امکان خرید این کارتهای اعتباری در ایران وجود دارد اما نه به طور مستقیم. شما میتوانید از طریق خدمات ارزی شرکتهای واسط مانند تراپی نسبت خرید این کارتها اقدام نمایید. به خاطر داشته باشید که کارتهایی که توسط مجموعه تراپی صادر میشوند هم از نوع فیزیکی و هم از نوع مجازی میباشند. بنابراین ابتدا تصمیم بگیرید که قصد چه نوع استفادهای از کارت را دارید و سپس سفارش درخواستتان را ثبت کنید.
به عنوان مثال، در صورتی که قصد خرید از سایتهای خارجی را دارید، میتوانید از ویزا کارت مجازی و یا مسترکارت مجازی استفاده کنید. اما در صورتی که میخواهید هنگام سفر به کشورهای خارجی هم قادر به استفاده از مزایای این کارتهای اعتباری باشید، پس باید یک ویزا کارت فیزیکی یا مسترکارت فیزیکی خریداری نمایید.
نحوه خرید با ویزا کارت و مسترکارت
در میان انواع روشهای مختلف که برای پرداخت هزینه در سایتهای خارجی استفاده میشود، پرداخت از طریق این دو کارت اعتباری بسیار ساده و در لحظه انجام میشود.
فرقی نمیکند که قصد خرید از کدام یک از سایتهای خارجی را دارید، چرا که نحوه خرید با ویزا کارت و مسترکارت در تمامی آنها تا حد زیادی مشابه به هم میباشد. اطلاعاتی که برای انجام خرید به آنها نیاز دارید عبارت هستند از:
- نام دارنده کارت (در فرمهای مختلف، نامهای متفاوتی برای این بخش در نظر گرفته شده است. مانند Name on Card ،Account Name ،Cardholder Name و Billing Name. به خاطر داشته باشید که بهتر است از همین نام دارنده کارت برای سایر بخشهای انجام خرید و یا پرداخت استفاده نمایید. به عنوان مثال زمانی که قصد رزرو هتل را در سایتهای خارجی مانند بوکینگ دات کام و ... را دارید بهتر است که نام رزرو کننده با نام صاحب کارت یکی باشد. چرا که در غیر این صورت اگر هر مشکلی ایجاد شود، این مغایرت میتواند دردسرساز باشد.)
- شماره کارت (شماره 16 رقمی که روی کارت ثبت شده و باید در بخش card number وارد شود.)
- تاریخ انقضا کارت: تاریخ انقضا کارت که در کارتهای مختلف با نامهای EXP.Date، Expire Date روی کارت ثبت شده است،جزء مواردی است که برای انجام خرید با ویزا کارتت و مسترکارت وارد کردنش الزامی است.
- کد سه رقمی کارت: وارد کردن این کد سه رقمی که با نامهای CV ،CVV2، CVC2 و Security Code روی کارت حک شده است، در برخی از سایتها اجباری و در برخی دیگر اجباری نمیباشد.
- بیلینگ آدرس (Billing address): بیلینگ آدرس یکی دیگر از مواردی است که وارد کردن آن در برخی از سایتها اجباری و در برخی دیگر لازم نمیباشد. به طور پیش فرض شما باید آدرسی را وارد کنید که هنگام خرید ویزا کارت یا مسترکارت به بانک ارائه کردهاید. البته در صورتی که قرار نیست کالایی برای شما ارسال شود، میتوانید یک آدرس دلخواه در این بخش وارد کنید. اما به خاطر داشته باشید که به هیچ وجه نمیتوانید از آدرس کشور ایران استفاده کنید.
نتیجهگیری
در این مقاله نحوه خرید با ویزا کارت و مسترکات را به شما عزیزان آموزش دادیم. لازم به ذکر است که امکان خرید ویزا کارت و مسترکارت در ایران وجود دارد. اما در صورتی که شما تمایلی به خرید این کارتها ندارید میتوانید از طریق خدمات ارزی تراپی هزینه پرداخت ارزیتان را پرداخت نمایید.
برای پرداخت هزینه دانشگاه در کشور اوکراین به یک کارت نیاز دارم که بتونم پرداخت شهریه را از طریق ویزا یا مستر کارت انجام بدم
خدمات شما در این زمینه به چه صورت می باشد ؟