بسیاری از صاحبان کسب و کار مایلند تا خودشان مدیریت مالی استارتاپ شان را بر عهده بگیرند و برای این مسئله نیز دلایل بسیار دارند و یکی از مهم‌ترین آن‌‌ها این است که از اینکه امور مالی کسب و کارشان را به دیگران محول کنند ترس دارند و میخواهند که خودشان کنترل کامل بر سرمایه خود داشته باشند. این دلایل می‌تواند برای یک استارتاپ کوچک که هنوز رشدی نکرده است تا حدودی قانع کننده باشد اما زمانی که کسب و کار شما به اندازه کافی رشد کرد دیگر اداره امور مالی استارتاپ به راحتی امکان پذیر و عملی نخواهد بود. بنابراین لزوم یک مدیرمالی برای استارت اپ شما از همان ابتدای کار احساس می‌شود و شما باید این وظیفه‌ی مهم را بر عهده‌ی شخصی قابل اعتماد و کاردان قرار دهید که در این زمینه از مهارت‌های لازم برخوردار باشد. در ادامه با تراپی همراه باشید تا اطلاعات لازم در مورد انواع پست‌های مدیریت مالی و لزوم استفاده از آن‌ها را برای شما بیان کنیم.

آشنایی با مدیریت مالی استارت اپ

افراد در سه پست متفاوت می‌توانند مدیر مالی یک استارت اپ و یا هر نوع کسب و کار، را بر عهده بگیرند که عبارتند از : حسابدار، ناظر مالی و مدیر ارشد مالی یا (CFO).

مدیریت مالی

به عنوان یکی از صاحبان کسب و کار اگر بخواهید مسئولیت مدیریت مالی استارت اپ خود را به تنهایی بر عهده بگیرید باید وظایف مربوط به سه مورد گفته شده در بالا را خودتان انجام دهید که این کار بسیار دشواری است و ممکن است نتایج مالی خوبی برای شما به دنبال نداشته باشد. بنابراین توصیه می‌شود که از هملان ابتدای شروع استارتاپ برای انتخاب یک مدیر مالی مناسب و در صورتی که کسب و کار بزرگ‌تری دارید، افرادی را برای فعالیت در این سه سمت گفته شده استخدام نمائید. آیا می‌دانید این کار چه مزایایی دارد؟

مزایای بهره مندی از مدیر مالی برای مدیریت اقتصادی کسب و کارتان

  • صرفه جویی در هزینه‌های فرایند تولید، روابط فروشنده گان، عملیات اداری و مدیریت کارکنان
  • صرفه جویی در میزان مالیات بر درآمد
  • مدیریت حجم فزاینده‌ای از پرونده های داخلی و گزارش‌های خارجی
  • طراحی یک شبکه امن مالی و کاهش خطرات با قرار گرفتن تحت پوشش بیمه، مدیریت موجودی فعلی، بررسی و ارزیابی تهدیدات مالی
  • برنامه‌ریزی مالی توسعه یافته
  •  عملیات ساده سازی و به حداکثر رساندن سود
  • اجتناب از : جریمه‌ها و اشتباهات در محاسبه حقوق و دستمزد، فراموش کردن پرداخت صورتحساب و از دست رفتن فرصت‌های تجاری وابسته به زمان.

بدون شک بیشتر صاحبان کسب و کار توسط استخدام یک مدیر مالی می‌توانند بسیار یاز عملیات‌های کسب و کار خود را به خوبی مدیریت کنند. البته بسته به میزان بزرگی کسب و کارتان، صنعتی که در آن مشغول به کار هستید، و بسیاری از فاکتورهای مهم دیگر ممکن است شما تنها به یک حسابدار پاره وقت نیاز داشته باشید یا از سه فرد با سه مهارت مختلف گفته در قبل به صورت تمام وقت کمک بگیرید.

مدیریت مالی

بنابراین تصمیم در مورد این که کارکنان مالی شما چه تعداد باشند و میزان نیاز شما به آن ها تا چه حد می‌باشد، فرایندی پیچیده است که برای تصمیم گیری نیاز به بررسی فاکتورهای بسیاری دارد. همانطور که می‌دانید نیازهای ما هر روز با روز قبل متفاوت است و با گذر زمان این نیازها تغییر خواهند کرد و به خصوص زمانی که کسب و کار شما رشد کند و به موفقیت‌های بیشتر دست پیدا کند، شما قطعا نیاز دارید که یک مدیر مالی، یک ناظر مالی و یک مدیر ارشد اجرایی برای مدیریت اقتصادی کسب و کار خود داشته باشید.

آیا مایلید تا جزئیات بیشتری در مورد وظایف و عملکرد هر کدام از این متخصصین بدانید و اطلاعات لازم در مورد این که چه موقع شما نیاز دارید که از دانش و توانایی‌های این متخصصین در مدیریت مالی استارتاپ خود بهره مند شوید، بدانید؟ قطعا پاسخ شما به این پرسش مثبت است. پس لطفا ما را در قسمت دوم این مقاله نیز دنبال نمائید تا اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیار شما قرار دهیم.

سروران گرامی از توجه و همراهی همیشگی تان بسیار ممنون و سپاسگزاریم. در صورت تمایل از طریق کامنت، تجربیاتی که شما دوست عزیز در زمینه مدیریت مالی استارت اپ تان کسب  نمودهاید را با دیگر دوستان و مخاطبان در میان بگذارید. خدمت رسانی به شما افتخار ماست، عزیزان چنانچه سوالی در ذهن دارید و یا به مشکلی برخورده‌اید حتما آن را با در میان بگذارید. منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم. لطفا با ما در تماس باشید.

تاریخ انتشار 09 اسفند 1397
نویسنده  پریسا رضایی
دسته بندی
مشاهده آرشیو مقالات مرتبط
تفاوت پی پال و وسترن یونیون
حذف حساب وب مانی
بهترین بروکرهای فارکس
خرید با پی پال
sendowl
مدرک CMA
Codeable
اپلیکیشن های ریموت دسکتاپ
Teespring
فضای خالی
فرم ارسال نظرات کاربر