در دنیای پرداخت آنلاین روش‌های پرداخت، روز به روز متنوع‌تر می‌شود، چرا که بازار تجارت الکترونیک همواره در حال رشد است. با افزایش راه‌ها و روش‌های خرید آنلاین، فروشندگان ناچارند بر اساس آخرین متدهای پرداخت، به روز باشند و به این ترتیب می‌توانند اطمینان حاصل کنند که مشتریان به راحتی می‌توانند از آن‌ها خرید کرده و پرداخت‌های خود را انجام دهند. یکی از انواع درگاه‌های پرداخت، درگاه پرداخت میزبان (Hosted) نام دارد. در این مقاله با تراپی همراه باشید تا در مورد این متد پرداخت ارزی نکات جالب توجهی را برای شما عزیزان بیان کنیم.

درگاه پرداخت میزبان (Hosted) چیست؟

در این روش پرداخت، فروشنده در وب سایت فروشگاهی خود این امکان را برای خریدار فراهم کرده است تا مستقیما و به طور کاملا امن به صفحه‌ی پرداخت متصل شود و در آن صفحه اطلاعات پرداخت خود را وارد نماید. در این روش پرداخت یک لایه‌ی امنیت بیشتر برای مشتری فراهم شده است.

آیا دوست دارید بدانید درگاه پرداخت میزبان (Hosted) چگونه کار می‌کند؟ همچنان با ما همراه باشید.

درگاه پرداخت میزبان (Hosted)

آشنایی با نحوه‌ی عملکرد درگاه پرداخت میزبان (Hosted)

در کل چه بخواهید محصولی را بفروشید و یا خدمتی را ارئه دهید یا پرداختی برای خیریه داشته باشید، از طریق صفحه‌ی درگاه پرداخت میزبان (Hosted) می‌توانید این نوع پرداخت‌ها را انجام دهید. این نوع صفحات معمولا به صفحه‌ی وب سایت‌های فروشگاهی متصل می‌شوند یا در کمپین‌های بازاریابی اشتراک گذاری می‌شوند و این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا تراکنش‌ها را با سرعت و امنیت تکمیل کنید.

فرایند کلی پرداخت با استفاده از درگاه پرداخت میزبان (Hosted)  به این صورت است که وقتی مشتری سفارش پرداخت را ارسال کرد ، این معامله با استفاده از یک درگاه پرداخت مطمئن پردازش می‌شود. و از آن پس در پست پرده پرداخت، کلیه‌ی عملیات مستقل از سیستم فروشنده اداره می‌شود به طوری که این عملیات پرداخت از تهدیدهای خارجی ایمن نگه داشته می‌شود. در حقیقت فروشندگان  با اجازه دادن به یک واسطه‌ی پردازش برای مدیریت این معاملات ، سیستم‌های تجاری خود را ایمن نموده  و از اعتبار شخصی مشتریان خود محافظت می‌کنند.

یک صفحه درگاه پرداخت میزبان (Hosted) برای ارائه دهندگان خدمات پرداخت این امکان را فراهم می‌کند تا صدور گواهینامه PCI و الزامات کار برای تطابق اطلاعات پرداخت مربوط به پذیرش کارت‌های اعتباری را مدیریت کنند. از آنجایی که پردازش کارت اعتباری می‌تواند پیچیده باشد و به یک متخصص برای مدیریت نیاز دارد، تعداد فروشندگانی که از یک واسطه‌ی پرداخت برای این منظور استفاده می‌کنند همچنان در حال افزایش است و آن‌ها ترجیح می‌دهند که مدیریت پرداخت‌ها را بر عهده‌ی این واسطه‌ها قرار دهند.

پس یک درگاه پرداخت میزبان (Hosted) در حقیقت یک واسطه است که مدیریت پرداخت‌های مشتریان را در وب سایت فروشگاهی شما به عهده می‌گیرد و دیگر نیازی نیست که کنترل عملیات پرداخت توسط خود فروشنده انجام شود. این واسطه بسیار مطمئن می‌باشد و پردازش‌های پرداخت از این طریق نیز بسیار سریع‌تر انجام می‌شود.

درگاه پرداخت میزبان (Hosted)

سخن آخر

چنانچه شما دوست عزیز تصمیم گرفته‌اید که یک وب سایت فروشگاهی راه اندازی کنید، قطعا برای پرداخت هزینه‌ها در آن باید امکان پرداخت امن و مطمئن را برای فروشندگان خود فراهم کنید. همانطور که گفته شد، هر چه روش‌های خرید آنلاین متنوع تر می‌شود، روش‌های پرداخت هزینه نیز تنوع پیدا می‌کند که صاحبان سایت‌های فروشگاهی باید از آن‌ها آگاه باشند. روش‌های مختلف پرداخت آنلاین در سایت‌ها وجود دارد که شما می‌توانید با کسب اطلاعات کافی در مورد آن‌ها، روش مناسبی را انتخاب کنید و امکان پرداخت برای مشتریان خود را از آن طریق فراهم کنید.

بیشتر بدانید : آینده مگنتو (پلت فرم تجارت الکترونیک) چگونه است؟

ما در این مقاله روش پرداخت با استفاده از درگاه پرداخت میزبان (Hosted) را برای شما معرفی کردیم. در مقالات آتی روش های دیگر پرداخت آنلاین در وب سایت‌ها را برای شما معرفی خواهیم کرد.

تیم تراپی، ارائه دهنده‌ی خدمات پرداخت‌های ارزی، آماده‌ی خدمت رسانی به شما عزیزان در زمینه‌ی انجام انواع خدمات پرداخت‌های بین المللی می‌باشد.

دوستان و همراهان عزیز ! چنانچه پس از مطالعه‌ی مقالات ما با سوال یا مشکلی مواجه شدید، می‌توانید از طریق تماس تلفنی، سوالات و مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. همکاران ما در تیم تراپی با کمال میل به کلیه‌ی سوالات شما عزیزان پاسخگو خواهند بود.

گرامیان، لطفا با ما در تماس باشید. منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم. رضایت شما، هدف ماست.

تاریخ انتشار 12 دی 1398
نویسنده  پریسا رضایی
دسته بندی
مشاهده آرشیو مقالات مرتبط
تفاوت پی پال و وسترن یونیون
حذف حساب وب مانی
بهترین بروکرهای فارکس
خرید با پی پال
sendowl
مدرک CMA
Codeable
اپلیکیشن های ریموت دسکتاپ
Teespring
فضای خالی
فرم ارسال نظرات کاربر