راهاندازی استارت اپ معمولا یکی از راههای کسب درآمد برای بسیاری از کارآفرینان است که در رشتهی خاصی تخصص دارند. اما آنچه مهم است، موفقیت یک استارت اپ است. در حقیقت اینگونه کسب و کارها با ریسک بالاتری همراه هستند. بنابراین اگر شما یکی از افرادی هستید که به فکر راه انداری استارت اپ هستید باید مدیریت مالی خوبی داشته باشید و به علاوه بدانید که چگونه میتوان برای استارت اپ خود مشتری جذب کنید و در این رابطه دانستن نکات حیاتی بازاریابی محتوایی نیز خالی از لطف نیست. در این مقاله نیز قصد داریم شما را با مراحل راه اندازی استارت اپ در سال 2019 آشنا کنیم. لطفا با تراپی تا پایان این مقاله همراه شوید.
با مراحل راه اندازی استارت اپ در سال 2019 آشنا شوید
در حقیقت یک کسب وکار کوچک دارای مراحل مختلفی است تا بتواند چرخهی تکامل خود را طی کند و مثمر ثمر واقع شود. این چرخه دارای مراحلی است که در ادامه به ذکر آنها خواهیم پرداخت. همچنان با ما همراه باشید.
مرحلهی اول : مرحلهی بذری یا کاشت ایده (Seed Stage)
مرحلهی بذری چرخهی راه اندازی استارت اپ مربوط به زمانی است که یک کسب و کار فقط یک فکر یا یک ایده است. این مرحله برای یک شرکت، مرحلهای است که باید بتواند بر چالش پذیرش در بازار فائق آید. در این مرحله لازم نیست که زمان و هزینهی زیادی مصرف کنید.
در مرحلهی اول لازم است که بر مطابقت دادن فرصتهای شغلی با مهارتهای خود، تجربه، علاقه مندیها و ... متمرکز شوید، همچنین بر مواردی که مربوط به ساختار کسب و کار شما میشود، به طور مثال مشاوران حرفهای مرتبط با کار خود به کار گیرید یا از متخصصین برنامهریزی در کارتان بهرهمند شوید.
منابع مالی : در مرحلهی ابتدایی راه اندازی کسب و کار، بدون مشتریها و بازار ثابت، کسب و کار شما از لحاظ مالی بایستی بر دارایی سرمایهگذاران استوار گردد. دیگر پتانسیلهای مالی شامل : مشتری ها و حمایتهای دولت است.
مرحلهی دوم : مرحلهی شروع
کسب و کار شما در حال حاضر در شرایط قانونی قرار دارد. محصولات یا خدمات در حال تولید هستند و شما اولین مشتریان خود را دارید. زمانی که کسب و کار شما در مرحلهی شروع است، ممکن است شما به بودجهای بیشتر از آنچه تخمین زده بودید، نیاز داشته باشید. در حقیقت چالش اصلی شما در این مرحله مربوط به این نیست که چگونه سرمایهی مورد نظر خود را تامین کنید، بلکه باید به دنبال کسب درآمد و سوددهی بیشتر باشید. که این مهم میتواند از طریق شناسایی مشتریان سودده شما اتفاق بیافتد. در کنار آن نیاز دارید که بدانید کسب و کار شما در مسیر درست خود قرار گرفته است یا نه.
توجه داشته باشید که ایجاد یک استارت اپ به حضور فعال شما در بازار، در کنار حرکت در مسیر درست و تامین هزینهها نیاز دارد. این منابع مالی میتواند شامل سرمایهداران، دوستان و مشتریان باشد.
مرحلهی سوم : مرحلهی رشد استارت اپ
درآمد شما و تعداد مشتریان با فرصتهای جدید بسیاری افزایش مییابند. سود و قدرت در یک سو قرار دارد و رقبا در سوی دیگر. بزرگترین چالشی که شرکتهای در حال رشد با آن مواجه هستند،مربوط به زمان و هزینهها است. برای مواجه شدن با این چالش نیاز به یک مدیریت موثر است که این مورد جز برنامه ریزیهای ممکن برای یک کسب و کار است. بنابراین بیاموزید که چگونه در این مرحله از چرخهی راه اندازی کسب و کار خودُ موفق شوید و این را بدانید که کسب و کار در مرحلهی رشد متمرکز است بر افزایش فروش و افزایش مشتریان.
دوستان عزیز تا این بخش از مقاله به سه مرحله از مراحل راه اندازی استارت اپ برای شما عزیزان اشاره کردیم. امید است مطالب گفته شده برایتان مفید واقع شده باشد. برای آشنایی با دیگر مراحل راه اندازی استارت اپ ما را در قسمت دوم همین مقاله دنبال کنید.
عزیزان در صورتی که شما نیز در زمینهی استارت اپ ها و مدیریت و راه اندازی آنها به نکات مفیدی برخوردهاید و تجربیات با ارزشی کسب کردهاید، از طریق کامنتها با دیگر دوستان در میان بگذارید.
از اینکه همواره با ما همراه و همگام هستید از شما کمال تشکر را داریم. چنانچه پس از مطالعهی مقالات با سوال یا مشکلی برخوردید، با ما تماس بگیرید و مشکلات خود را با مطرح نمائید.