دوستان اول از همه این را بدانید که برای مهاجرت به آلمان می بایست دلیل منطقی داشته باشید. راه های زیادی برای سفر به آلمان وجود دارد که هر کدام بسته به دلیل شما برای سفر، متفاوت است که در ادامه آن ها را برای شما عزیزان با جزئیات بیشتری بیان خواهیم کرد.

دلایل عمده مهاجرت به آلمان

  • مهاجرت به آلمان برای اشتغال
  • مهاجرت به آلمان برای تحصیلات
  • مهاجرت به آلمان برای کارآفرینان
  • مهاجرت به آلمان برای احضار خانواده
  • مهاجرت به آلمان برای اقامت

آلمان یک از بهترین کشورهای جهان است که شما می توانید برای مهاجرت برگزینید. کشور آلمان به خاطر وضعیت اقتصادی بسیار ایده آلی که دارد ، سیستم آموزشی قوی اش و همچنین وجود فرصت های شغلی فراوان آن انتخاب بسیاری از افرادی است که قصد مهاجرت دارند و برای بسیاری از مردم دنیا، سفر به آلمان یک آرزوی بزرگ است. اگر شما نیز جز این دسته افراد هستید، با ما تا پایان این مقاله همراه باشید چرا که در این مقاله قصد داریم شرایط و روش مهاجرت به آلمان را برای شما عزیزان بیان کنیم.

شرایط عمومی برای مهاجرت به آلمان

با وجود اینکه راه های زیادی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد و هر کدام از آن ها الزامات خاص خود را دارد، اما برای اینکه واجد شرایط سفر به آلمان شوید، می بایست به معیارهای زیر دست یابید.

1. ویزای آلمان دریافت  نمائید

شهروندان آلمانی، قبل از ورود به آلمان می بایست ویزا بگیرند. افراد با ملیت های دیگر نیازی به گرفتن ویزا ندارند، آن ها می توانند پس از ورود به آلمان، درخواست اجازه ی اقامت بدهند، بدون نیاز به ویزا.

انواع ویزای آلمان

  • ویزای گردشگری / بازدیدکننده یا ویزیتوری
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای شغلی
  • ویزای کار (استخدام)
  • ویزای دانشمند مهمان
  • ویزای آموزش / کارآموزی

2. داشتن بیمه درمانی

توجه داشته باشید که بدون دارا بودن بیمه درمانی، قادر به مهاجرت به کشور آلمان نخواهید بود. پیشنهادی که وجود دارد این است که، بیمه درمانی آلمانی بگیرید زیرا  ممکن است مقامات آلمان بیمه درمانی کشورهای دیگر را قبول نکنند.

3. ثبات مالی

هر هدف مهاجرتی، شرایط مالی مربوط به خود را می طلبد اما، متقاضیان می بایست ثابت کنند که می توانند از لحاظ مالی خود را در آلمان ساپورت کنند.

4. حداقل یک مهارت به زبان آلمانی داشته باشید

برای اینکه بتوانید به زندگی در آلمان ادامه دهید، می بایست زبان آلمانی بلد باشید. فریم ورک های معمول اروپائی، دارای سه سطح از زبان تخصصی هستند. سطوح A، B و C که هر کدام دارای دو بخش است. به طور مثال A1 و A2. برای اینکه اجازه ی مهاجرت به آلمان به شما داده شود، می بایست در آزمون مر بوط به تخصص زبان آلمانی A1 یا B1 شرکت نموده و نمره ی قبولی کسب کنید. برای اقامت دائم می بایست، مدرک C1 یا C2 بگیرید.

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان برای کار

کشور آلمان اقرار کرده است که با کمبود نیروی کار متخصص و افراد لایق مواجه است. آن ها شدیدا نیازمند مهندسان کارآزموده، افراد حرفه ای در زمینه IT ، کارکنان در زمینه پزشکی و دیگر نیروهای متخصص می باشند.

مهاجرت به آلمان برای تحصیل

بسیاری از مردم از این مسئله مهم آگاهی ندارند که تحصیل در آلمان رایگان است. این بدان معناست که در مقایسه با هزینه های تحصیلی بالا در ایالت متحده، هزینه ی تحصیل در کشور آلمان بسیار ناچیز است.

مهاجرت به آلمان برای کارآفرینی

اگر شما جز افراد سرمایه دار هستید و مایل به سرمایه گذاری در کشور آلمان هستید، کارآفرینان و سرمایه گذارانی که قارد به ایجاد فرصت های اقتصادی هستند، اجازه ی مهاجرت به آلمان را دارند.

مهاجرت به آلمان برای دیدار با اعضای خانواده

دلایل مختلفی وجود دارد که والدین به کشور آلمان مهاجرت می کنند و ناچارند که فرزندان خود را ترک نمایند. افراد زیر 16 سال می توانند برای مهاجرت و پیوستن به خاواده شان درخواست مهاجرت به آلمان بدهند.

دوستان عزیز، با مطالعه ی این مقاله، اکنون با دید بهتری برای مهاجرت تصمیم گیری خواهید کرد و خود را برای پذیرش و زندگی در کشور آلمان آماده خواهید کرد.

خدماتی که تراپی ارائه می دهد

همراهان عزیز، پس از اقدام برای هر کدام از موارد : درخواست پذیرش ، ثبت نام برای آزمون های بین المللی، گرفتن وقت سفارت آلمان و درخواست ویزا، تراپی پرداخت هزینه را برای شما عزیزان به عهده خواهد گرفت. فقط کافیست شما لینک پرداخت را برای ما ارسال نمائید.

توجه نمائید که پس از ورود به لینک زیر برای پرداخت هزینه ی مربوطه، گزینه ی مربوط به هر کدام از پرداخت ها را انتخاب نمائید.

پرداخت هزینه

تاریخ انتشار 18 تیر 1397
نویسنده  پریسا رضایی
دسته بندی
مشاهده آرشیو مقالات مرتبط
تفاوت پی پال و وسترن یونیون
حذف حساب وب مانی
بهترین بروکرهای فارکس
خرید با پی پال
sendowl
مدرک CMA
Codeable
اپلیکیشن های ریموت دسکتاپ
Teespring
فضای خالی
فرم ارسال نظرات کاربر